apartment k16

LOCATION                koper, slovenia
PROJECT YEAR        2015   
COMPLETION           2017
TYPE                         residential
CLIENT                      private
PHOTO                     blaz skorjanc
TEAM                        igor marasovic, gaja brulc

 

This project was about adapting an old apartment to a more contemporary and open way of living and experiencing the space. We joined what once was a kitchen, a dining corner, a small living room and a disproportionately spacious hallway, into a new unified space that combines all the previous functions. Since the new space is facing south, we designed the sliding panoramic doors to bring in as much light as possible.  

The custom-made furniture is designed to meet the budget of the project without giving up the use of natural materials. The material used is birch plywood, natural oak parquet and white MDF.