APARTMENT P5

LOCATION                koper, slovenia
PROJECT YEAR        2018   
COMPLETION           /
TYPE                         residential
CLIENT                      private
RENDER                     igor marasovic, blaz skorjanc
TEAM                        igor marasovic, gaja brulc

                     

A combination of resin, walnut veener, antracite elements and brown leather, gives this apartment a clearly masculine feel.


The client, who is also an engineering enthusiast, wanted a simple and clean interior that would reflect his lifestyle and interests. Therefore, we modified the floor plan to create an open space overlooking the city market, city park and the esplanade, while the service side hosts the bedroom and the bathroom.


The design facilitates the transformation of the apartment into a home for a family by creating an extra bedroom with a simple addition of one dry-wall.