APARTMENT V IX

LOCATION                koper, slovenia
PROJECT YEAR        2018   
COMPLETION           /
TYPE                         residential
CLIENT                      private
RENDER                   igor marasovic, blaz skorjanc
TEAM                        igor marasovic, blaz skorjanc, gaja brulc

                     

This was a proposal for a small studio in the old center of Koper. Due to changes in the client’s needs, it will never be realized.

The concept here was to create a box inside a box. All the main functions are situated in the new black box and divided into two levels: the kitchen and the bathroom on the first level, the bedroom on the second level. The old white box is preserved in its original form; the high ceiling, the stone walls, the windows and the balcony door, …

The contrast in form and color gives both boxes a unique expressive language and creates a living experience thaht cannot be imitated.

The contrast in form and color gives both boxes a unique expressing language and creates a unrepeatable living experience.

The painting on the wall is made of the antique parquet that was laid in the studio and had to be removed due to lack of maintenance during the years.